El nou passeig del Miracle s’inaugurarà el 15 de març

Les obres, que han incrementat l’espai per a vianants, han rebut una inversió de 850.000 euros

Per . Actualitzat el

El dia 15 de març s’inauguraran les obres de remodelació del passeig marítim del Miracle a Tarragona, que van començar el passat 3 d’abril de 2018. La reforma afecta un tram de gairebé 700 metres de longitud del passeig Rafael de Casanova i ha servit per reordenar el trànsit de vehicles i de vianants, els quals han guanyat espai. Així, els vehicles circularan en dos carrils de 3,30 metres cadascun, a la banda de les vies del tren, mentre que la part més pròxima al mar es reserva per a les persones. També s’ha habilitat un carril bici bidireccional de 3 metres d’amplada, un espai hi haurà dues fonts i aparcament de bicicletes. Inclourà rajoles per a cecs i una rampa d’accés a la platja per a persones amb mobilitat reduïda.

La inversió total és de 850.000 euros i serà la primera obra que inaugurarà el nou president del Port de Tarragona, Josep Maria Cruset.