Pere Segura agafa el relleu de Poblet al capdavant del PDeCAT de Vila-seca

Actualment és regidor del consistori vilasecà i president del Patronat Municipal de Turisme

Per . Actualitzat el

L’Assemblea Local del Partit Demòcrata (PDeCAT) va procedir a l’elecció del futur alcaldable per aquesta formació a Vila-seca, just nou dies després de l’anunci fet per l’actual Alcalde, Josep Poblet, el passat 29 de gener, de no presentar-se a les properes eleccions municipals del 26 de maig.

L’elecció del nou candidat, aprovada per unanimitat en una multitudinària assemblea, va recaure en Pere Segura Xatruch, fill de Vila-seca, de 37 anys d’edat, pare de 3 fills, enginyer superior de Camins, Canals i Ports i actual president del Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca, 5è tinent d’alcalde i regidor de Cultura, Universitat i Excel·lència de l’Ajuntament de Vila-seca.

L’executiva del Partit Demòcrata de Vila-seca va proposar a Pere Segura com a candidat, en haver estat l’única candidatura presentada i que poc després l’assemblea del partit va aprovar per unanimitat.

Pere Segura, sense militància política en cap partit, entoma aquest encàrrec amb enorme il·lusió i amb la voluntat de “sumar diversitat i transversalitat social a favor de Vila-seca”.

Tal i com va dir a l’assemblea el nou alcaldable, “la meva única prioritat és Vila-seca i la seva gent, i fer créixer i avançar cap a nous horitzons la realitat actual d’un dels municipis més rellevants de la regió i de Catalunya”.

Agraït pel suport, la confiança i el compromís rebuts de l’assemblea, va avançar ja l’itinerari del que serà la seva acció política al front del futur govern de Vila-seca.

Va parlar amb passió d’objectius compartits i d’una història que és el millor relat de com és Vila-seca. Un relat basat en la convivència, el respecte i la igualtat d’oportunitats. Un municipi, va dir, “on independentment dels orígens de cadascú , s’han integrat els projectes vitals de tothom”. “La meva família n’és un bon exemple, i jo ho he pogut viure en primera persona”.

Després d’afirmar que “ningú el trobarà fent una política de trinxeres, ni fomentant la divisió, ni alimentant discursos demagògics o rupturistes”, va definir el seu espai com “aquell on s’hi troben la cohesió i la pluralitat, amb el màxim respecte per la diversitat”.

Per finalitzar, amb to emotiu, es va adreçar als presents afirmant amb franquesa: “avui això comença bé!”. “Tinc bones vibracions, ens espera molta feina per davant, però se que no podem perdre, perquè amb la vostra força, amb la força d’una Vila-seca de tots, guanyarem!“.