ExpoNadó aterra a Tarragona aquest abril

Per . Actualitzat el

Del 12 al 14 d’abril arribarà ExpoNadó al recinte firal del Palau de Congressos. La fira de nadons itinerant ofereix un cap de setmana per conèixer les novetats del sector i aprofitar els descomptes i s’adreça tant als futurs pares i mares com a aquells que ja ho són i tenen fills menors de 4 anys.

El recinte firal, situat davant l’estació Renfe de Tarragona, acollirà la que serà la primera fira del sector a la província. Un espai ampli i versàtil on gaudir d’activitats, tallers, conferències, conèixer les novetats del sector i comprar productes amb grans descomptes.

ExpoNadó també oferirà una zona gastronòmica dins de l’espai del recinte firal.

Durant el cap de setmana s’hi celebraran nombrosos tallers, conferències, xerrades i altres activitats destinades al gaudi de tota la família. La fira comptarà amb un gran nombre d’expositors dedicats a productes i serveis a l’embaràs, la família i als infants.

  • Exponadó

    Tenim moltes ganes! Gràcies equip!!