El Pleamar Vintage Market se celebrarà el cap de setmana del 20 i 21 d’abril al Parc Voramar

Per . Actualitzat el

La 5a edició del Pleamar Vintage Market d’Altafulla se celebrarà el cap de setmana 20 i 21 d’abril al Parc Voramar, coincidint d’aquesta manera en la Setmana Santa, un dels períodes de l’any amb més afluència de visitants al municipi.

 

L’esdeveniment tornarà a repetir el format d’èxit de les dues jornades pel qual van passar l’any passat més de 12.000 persones. D’aquesta manera, el certamen s’allargarà més enllà de les 21h de la nit el dissabte; i fins les 20h del vespre el diumenge.

 

Els visitants podran gaudir de música en directe, parades d’alimentació “eat street”, zona de discos vinil “vinil corner”, i la zona infantil “kids zone”, a més d’una setantena de parades de diferents articles Vintage com a referent de mercat de segona mà de la Costa Daurada.

 

L’organització manté d’aquesta manera el cartell musical amb actuacions en directe, i segons ha avançat, es podria incloure enguany un tercer concert, tot i que es confirmarà en les properes setmanes.

 

Les preinscripcions per als paradistes que vulguin participar-hi s’obriran a mitjans de febrer. Podran trobar el formulari al perfil de Facebook de “Pleamar Vintage Market”; al web www.pleamarmarket.com, o bé  sol·licitar més informació al correu electrònic pleamarmarket@gmail.com.

 

La convocatòria s’obrirà a parades d’articles de segona mà i Vintage, antiguitats, roba de segona mà, articles d’upcycling, artesania, vinils, llibres, bicicletes, i mobles.

 

El Pleamar Vintage Market està organitzada per l’Associació Pleamar i la regidoria de Comerç de l’Ajuntament d’Altafulla.