El concert de Raimundo Amador inaugura ‘Tarragona Sona Flamenc’

Per . Actualitzat el

El concert de Raimundo Amador a la Sala Zero d’aquest divendres marcarà el tret de sortida del festival “Tarragona Sona Flamenc”. Durant tot el mes, s’han programat més de 25 activitats que inclouen espectacles, concerts, tallers i exposicions, prop de la meitat gratuïts i oberts a la ciutadania al voltant de l’art del flamenc.

 

Aquest primer cap de setmana, al Teatre el Magatzem s’inaugura l’exposició fotogràfica d’Ana Palma. Amb el títol “Con mucho duende” es presenta un recull d’imatges que mostren actuacions en directe d’espectacles de flamenc.

 

Altres artistes que pujaran als escenaris durant el febrer seran el cantaor cordovès El Pele, els grups Fronterazul i Maruja Limón, la bailaora Karime Amaya i el bailaor tarragoní Francis Núñez. El final de festa estarà protagonitzat per Vergüenza Ajena, que també clourà la seva gira 10×10 al Teatre Tarragona el divendres 1 de març.

 

A més, s’han programat classes obertes per iniciar-se en la pràctica del ball flamenc, a càrrec les escoles de flamenc dels Centres Cívics, Art i Flamenc i FlamenCos. La bailaora tarragonina Belen Lopez oferirà una masterclass i el tablao La Herreria obrirà les seves portes en una sessió per aprendre tècniques de ball. El Mercat Central i el de Torreforta es convertiran en tablaos flamencs per acollir activitats obertes i gratuïtes, com les actuacions del duo Aitor y Maria amb el seu disc de debut La Tierra de los Niños. Les escoles de flamenc de la ciutat també s’han sumat al Festival i l’acomiadaran amb una gran flashmob a la plaça Corsini el dissabte 23 a les 12h.

Més informació:

https://www.tarragona.cat/cultura/teatre-dansa-musica/musica/tarragona-sona-flamenc