Josep Poblet abandona la política

L’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació no es presentarà a les municipals després de 26 anys al capdavant del consistori

Per . Actualitzat el

L’alcalde de Vila-seca i president de la Diputació de Tarragona ha anunciat aquest vespre que abandona la vida política. Que no es tornarà a presentar a les eleccions municipals del proper mes de maig. Ho ha dit durant una conferència sobre l’estat del municipi que ha tingut lloc aquest vespre a l’hotel Gran Palas de la Pineda.

Amb aquesta decisió, Poblet posa punt final a 26 anys com a president de l’executiu municipal. El batlle marxa en un moment en què gaudeix d’una gran popularitat i simpatia per part de la majoria dels vilasecans.

A l’hora de l’adéu, Josep Poblet ha fet discurs carregat d’emoció i farcit d’un toc personal. De moment, es desconeixen les raons que han motivat aquesta decisió inesperada.