Nou restaurants participen en la 9a edició de ‘La Part Alta somriu a la crisi’

Els restauradors de la Part Alta ofereix una nova edició de les jornades enogastronòmiques amb menús a preus reduïts

Per . Actualitzat el

La proposta enogastronòmica ‘La Part Alta Somriu a la Crisi’ de l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) arriba de l’1 al 28 de febrer a la 9a edició plenament consolidada. Les jornades ja s’han fet un lloc en el calendari gastronòmic de la ciutat i compten amb una bona acollida entre la ciutadania, amb xifres al voltant dels 6.000 participants els darrers anys.

La proposta de l’ARPA és oferir menús i menús degustació a preus inferiors als habituals. Els interessats poden triar durant tot aquest mes de febrer entre dues línies de preu (22€ i 32€) amb el valor afegit de que, per cada ampolla de vi que prenguin al restaurant se n’enduran una d’igual a casa.

Segons explica Julio Rebenaque, president d’ARPA, “la gastronomia i els vins del nostre territori són emblemes de la nostra identitat dels quals ens hem de sentir orgullosos. Amb aquesta acció volem apropar-los a públics molt diversos i impulsar la cultura del vi”. La consellera de Turisme, Inma Rodríguez, ha destacat els valors que promou la proposta gastronòmica amb productes de proximitat i lligats a la dieta mediterrània i que “dinamitzen l’activitat de la Part Alta en un mes que sovint és dels més fluixos pels restaurants”.

D’aquesta manera, els restaurants Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau  del Baró, Punt i a part, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant també oferiran una àmplia proposta enològica de vins dels cellers Baronia del Montsant, Bodegues Pinord, Celler Cedó Anguera, Covides, Josep Vicens, Molí de Rué, Paretó i Rosa Maria Torres. Com en anteriors edicions, a l’acció gastronòmica hi col·laboren l’Ajuntament de Tarragona i el Patronat Municipal de Turisme de Tarragona.

Tota la informació de les jornades es podrà consultar a www.arpatgn.com.