El Nàstic suma un punt contra UD Las Palmas

Els granes van acabar el partit amb un home menys

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha sumat un punt al Nou Estadi davant un dels millors equips de la categoria, la UD Las Palmas, en un partit on, tot i quedar-se amb deu jugadors a la segona part, ha tingut opcions per guanyar. L’equip d’Enrique Martín se situa amb 17 punts a la classificació i dissabte vinent visita un rival directe, el CF Rayo Majadahonda.

El Nàstic ha començat el partit dominant el joc i amb arribada sobre la porteria rival especialment amb centrades des de la banda dreta rematades per Imanol i Luis Suárez, que ha desfet la defensa canaria en un primer tram de partit on també la UD Las Palmas ha tingut una arribada que Bernabé ha aturat sense problemes. En el  minut 28, Pipa amb un xut potent ha fet lluir el porter Raúl, que ha enviat la pilota a corner. Tot i la insistència tarragonina, el marcador no s’ha mogut abans del descans.

A la segona part el Nàstic ho ha seguit intentant, fins i tot amb un home menys, i l’ocasió més clara ha arribat en el minut 83 amb una rematada de cap de Noguera que ha marxat fregant el pal dret de la porteria canaria. També la UD Las Palmas ha tingut les seves ocasions mitjançant Momo o Rafa Mir però finalment el resultat no s’ha mogut.

El pròxim dissabte (18 hores) el Nàstic visita el Cerro del Espino per jugar contra el CF Rayo Majadahonda, en partit corresponent a la jornada 24 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Bernabé, O. Thioune, Sadik (M. Barreiro, 62′), Pipa, Imanol G., Mikel, Noguera, Abraham, Djetei (Salva, 21′), L. Suárez (Barrada, 74′), Viti.
UD Las Palmas: Raúl, Eric, R. Castro (Momo, 67′), Maikel M. (Araujo, 57′), Rafa Mir, Timor, Fidel (A. Lemos, 54′), Cala, Mantovani, Gaby Peñalba, Dani Castellano.

Àrbitre
Luis Mario Milla Alvéndiz (col·legi andalús).

Targetes
Grogues a Viti (19′), O. Thioune (35′), Salva (45′), Maikel M. (46′), Mantovani (60′) i Araujo (90′+1).
Vermella per doble groga a O. Thioune (70′).

Camp
Nou Estadi. 3.392 espectadors. Partit corresponent a la jornada 23 de LaLiga 1|2|3.