Tarragona tornarà a acollir el Madison Beach Volley Tour

La prova s’ha presentat a l’estand que la ciutat té a Fitur

Per . Actualitzat el

La Fira Internacional de Turisme Fitur, celebrada aquests dies a Madrid, ha acollit aquest dijous la presentació de la prova del Madison Beach Volley Tour (MBVT) que, un any més, es disputarà a Tarragona. En aquesta edició la cita tindrà lloc del 8 al dia 11 d’agost a la platja de l’Arrabassada de la ciutat. A la presentació, que ha tingut lloc a l’estand de Tarragona ubicat al recinte firal d’IFEMA, han assistit el conseller de Presidència de l’Ajuntament de Tarragona, José Luis Martín; la consellera d’Esports, Elisa Vedrina, la consellera de Turisme, Inmaculada Rodríguez, el president de la Federació Espanyola de Voleibol,
Agustín Martín Santos i Luis García Conde, representant de l’empresa Madison Sports Marketing.

A més de la retransmissió en directe a través de la pàgina oficial del circuit MBVT, la prova es podrà seguir per televisió mitjançant Teledeporte. Una altra de les novetats per aquest any 2019 serà la retransmissió de les finals per streaming a través del diari Marca, fet que ha de contribuir a l’evolució i expansió d’aquest esport a Espanya. La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha destacat que aquest any serà el cinquè consecutiu que Tarragona acull una prova d’aquest prestigiós circuit. Un any més, durant la celebració del torneig hi haurà concursos, música i moltes experiències que es desenvoluparan en paral·lel a les activitats esportives, com ara concursos o animació en directe a càrrec dels locutors de l’esdeveniment.