Alteracions de trànsit aquest diumenge a causa de la marató

Bona part de les línies dels autobusos municipals també modificaran el servei habitual

Per . Actualitzat el

La celebració aquest diumenge de la SB Hotels Marató de Tarragona, organitzada per Running Solutions, provocarà diferents alteracions de trànsit durant bona part del matí.

 

Una trentena d’agents i voluntaris de Protecció Civil participaran aquest diumenge al matí en el dispositiu de seguretat de la cursa, que tindrà la sortida i l’arribada a l’Anella Mediterrània de Campclar.

 

Abans de les 9 h del matí es tallaran els carrers Riu Ciurana, Riu Segre i l’antiga carretera de València fins a la plaça Imperial Tàrraco, que estaran barrats al trànsit fins al migdia.

 

Els atletes que participin a la prova de 42 quilòmetres passaran per la Rambla de Ponent, l’antiga carretera de València, l’avinguda Roma, la Rambla Nova, el carrer Girona, la Via Augusta, el passeig Marítim, el Moll de Llevant, el carrer Trafaltar, el passeig de la Independència, el carrer Manuel de Falla, l’avinguda Vidal i Barraquer, el carrer Enric d’Ossó, la Rambla President Companys i Domènec Guansé, per des d’allí desfer el camí anterior i acabar novament a les instal·lacions esportives de Campclar. Els participants a les proves de 5, 10 i 30 quilòmetres recorreran diferents fragments d’aquest circuit.

 

Els agents restringiran progressivament la circulació minuts abans del pas dels atletes i reobriran la circulació tan aviat com sigui possible.

 

A la plaça Imperial Tàrraco es deixarà obert el carril més interior per fer la circumval·lació de la plaça. Encara que la cursa inclou la Via Augusta, es deixarà un carril per a vehicles que permetrà l’accés a la ciutat per aquesta via.

 

Pel que fa a la senyalització, des de les hores prèvies estarà prohibit estacionar a la Rambla de Ponent i a la zona blava del carrer Doctor Battestini.

 

La disputa de la marató també comportarà afectacions al funcionament de la circulació dels autobusos de l’Empresa Municipal de Transports durant bona part de diumenge al matí. En concret, les línies 3, 5, 6, 8, 11, 12, 21, 22, 23, 34, 54 i 85 veuran modificat el seu recorregut habitual. En el document adjunt podreu veure el detall de les anulacions de parades o dels recorreguts alternatius en cada cas.