L’Ajuntament de Vila-seca incorpora nous jocs infantils en diversos parcs del municipi

Per . Actualitzat el

L’Ajuntament de Vila-seca ha iniciat al llarg d’aquesta setmana els treballs d’instal·lació de nous jocs infantils en diversos parcs del municipi.

Amb una inversió de 134.442 euros, durant els propers dies s’estarà treballant al parc dels Prats de la Pineda i al parc de la Riera de Vila-seca.

El parc dels Prats de la Pineda, ubicat entre els carrers de Plácido Domingo i d’Amadeu Vives, a primera línia de platja ja fou objecte d’una ampliació i millora que aquests dies es complementa amb una nova actuació on destaca la incorporació de dos llits elàstics i la instal·lació de la “Cúpula Oceànic”, un espai de jocs modern ambientat en l’entorn marí.

A finals de la setmana vinent, els treballs es traslladaran al parc de la Riera de Vila-seca per tal de millorar l’accessibilitat i ampliar la zona de jocs infantils amb la incorporació de jocs adaptats per a les persones amb mobilitat reduïda. Cal recordar que aquesta ampliació de jocs infantils al parc de la Riera és una actuació resultat dels pressupostos participatius.

Properament també s’instal·laran els dos parcs de salut a la zona del parc de la Torre d’en Dolça.