El Servei d’Ocupació Municipal ha atès més de 1.300 persones durant el 2018

S’han gestionat també un centenar de demandes de feina per part de les 238 empreses de la vila i rodalies

Per . Actualitzat el

El nombre total de persones que han estat ateses al SOM de l’Arboç durant el 2018 és de 1311, de les quals 723 són de l’Arboç i la resta de municipis veïns. El tipus d’actuació amb cadascuna d’elles ha estat molt diferent en funció de les necessitats de la persona i del tipus de demanda. Des del cas d’una persona que sol·licita a través del web la inscripció al servei per estar informada i participar en el procés de selecció de les ofertes de feina que activem, al d’altres persones que prefereixen anar a l’oficina en persona, o bé perquè volen donar-se d’alta, perquè necessiten d’un acompanyament més proper ja sigui per fer o adaptar el currículum, per orientació laboral, per recerca de formació, donar-se d’alta altres serveis i recursos laborals i formatius, etc.

 

El Servei d’Ocupació Municipal de l’Arboç (SOM l’Arboç) ha atès també durant el passat any un centenar de demandes de feina per part de les 238 empreses de la Vila i rodalies, que estan registrades a aquest Servei i que tenien necessitats de cobrir llocs de treball. Actualment hi han 34 ofertes de treball pendents de cobrir. A través de la borsa de treball del SOM l’Arboç s’ofereix a les empreses fer la difusió de les vacants i la recerca de candidats amb el perfil professional que demanen.  Aquestes ofertes habitualment son d’empreses del territori.

Durant l’any 2018 gairebé un centenar de persones van participar en 6 accions formatives amb l’objectiu de dotar-se dels coneixements necessaris en especialitats que s’ha detectat que hi ha demanda per part de les empreses. Tothom que estigui interessat es pot adreçar a la primera planta de la Casa de Cultura els matins d’11:30h a 13:30h i les tardes de dimarts i dijous de 16:00 a 18:00h. També es pot realitzar la inscripció on-line, des de qualsevol ordinador o des del mòbil, a través de la pàgina http://som.arbocenc.org.