Vins i caves Portell, patrocinador de la calçotada de Valls

Per . Actualitzat el

Cava Portell s’ha convertit en el patrocinador oficial de la Gran Festa de la Calçotada de Valls. D’aquesta manera Vins i Caves Portell donen suport a la manifestació gastronòmica més important i popular de Catalunya, que aquest any tindrà lloc aquest diumenge 27 de gener i (dissabte 26 i diumenge 27 mercat de la calçotada).

El cava va molt lligat a la calçotada, tant si la fem a la masia com si la fem al restaurant. En ambdós casos els vins i caves Portell de la Cooperativa Vinícola de Sarral hi són present des de fa més de 100 anys.

Per això Cava Portell es posa al costat de la Calçotada de Valls difonent la imatge de la calçotada entre tots els seus clients, tant en l’àmbit nacional com internacional, amb la voluntat ferma d’oferir a tothom uns vins i caves de qualitat.

El Cava Portell es pot comprar a les botigues especialitzades en vins i caves, i en botigues tradicionals i grans superfícies de Catalunya. També es pot comprar a les botigues pròpies ubicades a Sarral i a Montblanc.

A l’hostaleria a més de vins i caves amb la marca Portell la Vinícola de Sarral ofereix altres productes i formats orientats al mercat professional. Tots els productes de Vins i Caves Portell promocionen la Calçotada de Valls.