Càmpings de primera categoria

Vuit càmpings de Tarragona han estat reconeguts com els millors d’Europa

Per . Actualitzat el

Vuit dels establiments que pertanyen a l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, Càmpings Tarragona –Unique Camping Destination–, han estat reconeguts com els millors càmpings de tot Europa. Així, després d’uns exigents processos d’inspecció, valoració dels organitzadors i de votacions populars, vuit càmpings de Tarragona han aconseguit les majors distincions del sector als Premis de l’ANWB.

Joan Antón, president de l’Associació de Càmpings de la Costa Daurada i Terres de l’Ebre, ha mostrat «la seva satisfacció» pels reconeixements rebuts per càmpings associats i ha volgut destacar que «alguns dels premiats, fruit de les seves constants inversions per oferir cada any novetats i experiències diferenciadores, any rere any són reconeguts com els millors d’Europa». «És un orgull, però també un repte important, els nostres visitants venen als millors càmpings, per tant, busquen el millor servei, tracte i també les millors instal·lacions», ha puntualitzat.
Els premis internacionals del sector campista s’han lliurat en el decurs d’una gala celebrada a Utrecht (Països Baixos) durant la fira Vakantiebeurs. Aquests guardons són atorgats per l’associació automobilística de referència als Països Baixos, l’ANWB, que compta amb més de 4 milions d’usuaris. Així, l’ANWB ha concedit dos importants premis a diferents càmpings: els ANWB Erkende TopCampings d’Espanya 2019 (Millors Càmpings d’Espanya 2019) i el Camping Van Het Jaar 2019 (Càmpings de l’any 2019).
Al primer han estat guardonats vuit càmpings de la Costa Daurada:
• Càmping El Templo del Sol (l’Hospitalet de l’Infant)
• Càmping Els Prats Village (Mont-roig del Camp)
• Càmping Playa Montroig (Mont-roig del Camp)
• Càmping La Torre del Sol (Mont-roig del Camp)
• Càmping & Resort Sangulí (Salou)
• Càmping Tamarit Beach Resort (Tamarit)
• Càmping Stel (Roda de Barà)
• Park Playa Barà (Roda de Barà).
Mentre que al segon, el Camping Van Het Jaar 2018 (Càmping de l’any 2019), el Càmping & Resort Sangulí ha estat el guanyador, per segon any consecutiu, de la Categoria a l’Establiment amb les millors instal·lacions d’allotjament de lloguer. Aquest premi l’han escollit més de 45.000 usuaris amb les seves votacions després d’una selecció dels millors 20 càmpings de l’any –10 dels Països Baixos, 4 de França, 2 d’Alemanya, 2 d’Espanya, 1 de Luxemburg i 1 de Suècia– per part d’un jurat especialitzat. El Càmping & Resort Sangulí és l’únic de la província de Tarragona que optava aquest guardó i un dels dos catalans, juntament amb el Càmping Castell Montgrí (Girona).

Bona temporada
Durant la temporada 2018, als càmpings de la província de Tarragona s’hi han realitzat més de 8,2 milions de pernoctacions. Una xifra lleugerament inferior a la de l’any 2017 (-4%), una temporada que va ser catalogada com a «històrica». Tot i això, Joan Antón, assegura que «estem satisfets amb els resultats de l’any 2018, ha estat un bon any que ha complert amb les expectatives i les previsions que ja teníem».