El Nàstic punxa a Elx

Els granes van jugar més d’una hora amb un home menys

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut al camp de l’Elche CF un partit condicionat per l’expulsió de Fali en el minut 28 de la primera part. L’equip d’Enrique Martín queda amb 16 punts a la classificació i diumenge vinent tornarà a jugar fora de casa, a Tenerife, en l’inici de la segona volta del campionat.

Després d’uns primers minuts sense dominador clar, les primeres accions de perill les ha tingut el conjunt local amb dues rematades de Javi Flores: en el minut 7 un xut des de la frontal de l’àrea l’ha pogut rebutjar el porter grana, Bernabé i en el 14 una rematada de cap ha marxat fora. La rèplica del Nàstic ha estat de Luis Suárez en un 1 contra 1 davant Edgar Badia, que ha tret el porter de l’Elche CF. L’ocasió més clara de la primera part ha estat una rematada al pal de Manu Barreiro en el minut 35.

La segona part ha començat amb una nova ocasió pel Nàstic quan en el minut 3 un xut de falta d’Abraham des de la frontal de l’àrea l’ha rebutjat novament Edgar Badia. El conjunt local poc a poc s’ha fet amb el control del partit aprofitant que el Nàstic jugava amb un home menys i en el minut 58 ha fet l’1 a 0 mitjançant Iván. Tres minuts després Sory podria haver sentenciat el partit però la seva rematada s’ha estavellat al pal. Fins al final del partit el Nàstic ha intentat buscar la porteria rival però no ha tingut l’oportunitat d’arrencar, com a mínim, un punt.

Diumenge vinent (18 hores) el Nàstic tornarà a jugar fora de casa, concretament a l’Heliodoro Rodríguez López per enfrontar-se al CD Tenerife en el primer partit de la segona volta, corresponent a la jornada 22 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Elche CF: Edgar Badia, Gonzalo Verdú, Manuel S., Iván (Karim, 72′), Dani Calvo, Xavi T. (Benja, 46′), Nacho Gil (Josan, 46′), Sory, Javi Flores, Juan Cruz, González.
Nàstic: Bernabé, J. Jiménez (Mikel, 30′), Fali, O. Thioune, M. Barreiro, Pipa (Pol V., 66′), Imanol G., Abraham, Djetei, L. Suárez (R- Brugué, 80′), Salva.

Gols
1-0, Iván (58′).

Àrbitre
Javier Iglesias Villanueva (col·legi gallec).

Targetes
Grogues a Gonzalo Verdú (48′), Manuel S. (70′), L. Suárez (70′), O. Thioune (82′), Abraham (89′) i Juan Cruz (90′ + 2).
Vermella directa a Fali (28′).

Camp
Martínez Valero.  7.248 espectadors. Partit corresponent a la jornada 21 de LaLiga 1|2|3.