Ja es poden realitzar els tràmits per obtenir la bonificació de la taxa d’escombraries

Per . Actualitzat el

Fins al 28 de febrer està obert el termini perquè els ciutadans i ciutadanes del nucli antic (on està implantada la recollida de residus Porta a Porta) i comerços i activitats de Torredembarra que compleixin els requisits puguin sol·licitar la reducció de la taxa d’escombraries. Per aquest motiu, la Regidoria de Sostenibilitat de l’Ajuntament ha emès informació per recordar als interessats la tramitació corresponent, que és la següent:

Els habitatges que es trobin dins de l’àmbit de la recollida selectiva Porta a Porta podran gaudir d’una bonificació del 15% de la quota si realitzen correctament el reciclatge dels seus residus.

Els comerços i activitats que tinguin vigent l’acord de col·laboració per facilitar la recollida selectiva dels residus i realitzin correctament el reciclatge també podran gaudir d’una bonificació en funció del residu reciclat, que és del 17% en el cas del cartró i del 9% pel que fa a la matèria orgànica i al vidre, pel que es pot arribar a obtenir un descompte màxim de fins

Per demanar la bonificació, cal sol·licitar-ho a l’Ajuntament mitjançant instància o omplint formulari a la pàgina web. En el cas dels ciutadans i ciutadanes, han d’adjuntar una còpia del rebut pagat de la taxa d’escombraries corresponent a l’any 2018, que s’inclou a la factura de l’aigua emesa per SOREA. En el cas dels grans generadors (comerços i activitats), han d’adjuntar una còpia del rebut pagat a BASE de la taxa d’escombraries corresponent a l’any 2018.