La Policia Local deté un individu que portava més de vint quilos de marihuana en una furgoneta

Per . Actualitzat el

Aquest dimecres, 9 de gener, agents de la Policia Local de Torredembarra han detingut un individu, veí del municipi, com a presumpte autor d’un delicte contra la salut pública. L’operatiu es va iniciar quan els agents van interceptar una furgoneta a la urbanització Marítima Residencial Nord que desprenia una forta olor a marihuana.
El conductor del vehicle, en veure la presència policial, va voler fugir del lloc i es va iniciar una persecució pels carrers de la urbanització, però van poder aturar-lo finalment al terme municipal de Creixell.
Una vegada identificat el conductor, els agents van escorcollar la furgoneta i van trobar diverses bosses de marihuana amb un pes que ascendeix a més de 20 quilos, el que correspon a unes 200 plantes aproximadament.
El detingut ha estat posat a disposició del jutjat de guàrdia del Vendrell per un delicte contra la salut pública. El cas segueix obert i no es descarten més detencions.