Un regal per al paladar en una atmosfera perfecta

Té diferents propostes assequibles a tothom amb un menú diari amb postres i beguda inclosos per 21 euros; un menú d’autor i un menú degustació

Per . Actualitzat el

Descobrim el nou restaurant del centre de Tarragona. El Terrat ja fa molts anys que funciona, però des de fa pocs mesos, i de la mà del xef Quauch, s’ha reinventat per convertir-se en un espai gastronòmic sofisticat i innovador. Només cal entrar-hi per veure que El Terrat ha esdevingut un local acollidor amb taules àmplies i una atmosfera que dona peu a gaudir de les delícies que promet la carta.

I és que quan assaborim les propostes que el xef Quauch ens prepara, la sorpresa és majúscula. Una oliva que esclata en entrar a la boca, un bombó de foie i avellana o petites llesques que combinen peix i carn ens donen la benvinguda amb una atenció molt cuidada.

Perquè entrar a El Terrat no és només gastronomia, és una experiència completa. L’indret, el servei a sala, l’explicació de cada plat, l’amabilitat del xef… Tota una estructura ben cohesionada que fa que la visita del comensal sigui molt més que seure a taula a menjar.

A tall d’exemple culinari, degustem un plat elaborat tant per satisfer els ulls com el paladar. Una barreja on es combinen un ou cuinat a baixa temperatura, cremós de coliflor i foie, tot coronat amb un cruixent de patata empolvorat amb trufa. Un mix de textures i sabors on, a

cada cullerada, pots anar notant els diferents productes que formen la proposta del xef.

Menció especial també per al roger amb verdures i una salseta molt suau seguit d’un melós ibèric amb bolets i foie que posa el punt final a l’àpat, tot esperant les delicioses postres: un cremós de xocolata amb miso d’avellanes i gelatina de fruita de la passió acompanyat de gelat de mango.

Cèntric i rejovenit

El Terrat està ubicat en un lloc assenyalat de la ciutat de Tarragona, al carrer Pons d’Icart, al costat del Palau de Congressos. De la mà del xef Quauch, un jove de 29 anys format a l’Escola d’Hoteleria i Turisme de Cambrils que ha treballat en restaurants de referència a França i a l’Estat en ciutats com Madrid, Barcelona i a la Costa Daurada, ofereix una proposta en què la cuina d’autor i el producte de proximitat i qualitat són els protagonistes. Tot, amb tocs d’autor, amb sabors i sensacions que ens traslladaran a diferents parts del món i també a records gustatius de la nostra història.

A més, Quauch, al capdavant del Terrat Restaurant by Quauch, vol oferir aquest tipus de cuina amb diferents propostes assequibles a tothom amb un menú diari, compost d’aperitiu, primer plat, segon plat i postres amb beguda inclosa per 21 euros; un menú d’autor i un menú degustació.

També inclou un menú infantil més elaborat que els que trobem habitualment als restaurants amb crema de verdures i altres plats saborosos i saludables per als més petits.