El Nàstic comença l’any guanyant

Els granes van ser superiors al Córdoba

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha guanyat el primer partit de l’any 2019 davant el Córdoba CF gràcies a un gol de falta de Fali a la segona part. L’equip d’Enrique Martín se situa amb 16 punts a la classificació, a quatre de l’objectiu, i diumenge vinent visita el camp de l’Elche CF.

Els primers minuts han estat de domini del Nàstic que ha tingut una ocasió al minut 6 quan després d’una jugada individual de Salva, que amb una passada interior ha deixat sol davant el porter rival a Luis Suárez, però la rematada del davanter ha sortit massa creuada. El conjunt grana, amb un bon treball defensiu que ha anul·lat al rival evitant el perill sobre la porteria de Bernabé, ha mantingut el control de la pilota i ha jugat amb criteri però no ha pogut posar-se per davant el marcador.

A la segona part la tònica ha estat la mateixa que en els primers 45 minuts: domini del Nàstic i ocasió de gol de Luis Suárez en el minut 55, que ha acabat amb expulsió del jugador del Córdoba CF, De las Cuevas. La falta l’ha aprofitat Fali per fer l’1 a 0 amb una rematada magistral. A la recta final del partit, Pipa, Luis Suárez, Pol Valentín i Roger Brugué han tingut ocasions per sentenciar el resultat però les seves rematades han marxat desviades o han anat al pal. També el conjunt andalús ha tingut una ocasió que Bernabé ha solucionat de manera brillant.

El Nàstic tancarà diumenge vinent (20 hores) la primera volta de la lliga visitant el Martínez Valero per jugar contra l’Elche CF, en partit corresponent a la jornada 21 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: Bernabé, J. Jiménez (R. Brugué, 66′), Fali, O. Thioune, M. Barreiro (Uche, 72′), Pipa (Pol V., 82′), Imanol G., Abraham, Djetei, L. Suárez, Salva.
Córdoba CF: Carlos Abad, Piovaccari, Jaime, Loureiro, Quintanilla, De las Cuevas, Álex Vallejo (Quim Araujo, 67′), Luis Muñoz, Sebas (Andrés Martín, 63′), Quezada (Jesús Valentín, 78′), Aguado.

Gols
1-0, Fali (58′).

Àrbitre
David Pérez Pallás (col·legi gallec).

Targetes
Grogues a Bernabé (32′), Jaime (32′), Aguado (40′) i Thioune (51′).
Vermella directa a De las Cuevas (55′).

Camp
Nou Estadi. 5.211 espectadors. Partit corresponent a la jornada 20 de LaLiga 1|2|3.