A punt de començar les obres d’ampliació de la pista d’skate del Botafoc

Per . Actualitzat el

A partir del proper 7 de gener i fins a final de mes, es duran a terme unes obres d’ampliació de la pista d’skate del Botafoc, ubicada al carrer de Ramon Llull. L’actuació en aquest d’equipament lúdic i esportiu consistirà en la construcció de tres nous mòduls:

 

1) Dues rampes de salt combinades tipus “doble quarter amb hip”.

2) Un desnivell amb plataforma.

3) Un desnivell en piràmide de tres quadrilàters combinada amb una lleixa i una barana “piràmide, fun box de triple barana i triple box”.

 

Amb aquesta ampliació, el Vendrell disposarà d’un equipament homologable per a la pràctica de l’skateboarding i disciplines semblants.

 

El regidor de Joventut, Kenneth Martínez, comenta: “El Vendrell tenia pendent una instal·lació de nivell per a la pràctica d’aquest esport. A més, amb aquesta obra, iniciem el camí cap a la millora de la qualitat i continguts dels espais de joc, lúdics i esportius de les zones verdes”.