La Sant Silvestre recapta 800 euros per comprar joguines a les famílies més desfavorides

Ha comptat amb una participació de més de 300 persones entre corredors i caminants

Per . Actualitzat el

El passat dia 29 de desembre va tenir lloc la 2a edició de la Sant Silvestre solidària Banyeres del Penedès – l’Arboç. Després de l’èxit de l’any passat, els ajuntaments de Banyeres del Penedès i de l’Arboç es van unificar novament per tal de dur a terme aquesta activitat esportiva, la qual va superar l’èxit de l’any passat amb una participació de més de 300 persones que van córrer i caminar els cinc quilòmetres de què consistia la prova.

L’esdeveniment esportiu va ser organitzat pel Club Esportiu l’Arboç i va comptar amb la col·laboració dels ajuntaments de l’Arboç i Banyeres del Penedès així com d’altres entitats privades com Sant Gobain, Datahousing, Athletic Events, Protecció Civil L’Arboç, La Ciutat del Baix Penedès, Inacua L’Arboç, El 3 de Vuit. A les 17 hores van sortir tant corredors com caminadors des de la plaça de l’Ajuntament de Banyeres del Penedès, l’arribada va ser al pàrquing de la piscina coberta Inacua de l’Arboç i la cursa va transcórrer per circuit urbà i rural.

Per tal de facilitar als corredors i caminants, novament es va posar un servei d’autobusos gratuït entre ambdós municipis així com dutxes, guarda-roba mòbil i un servei d’avituallament compost per menjar i beguda per tal que els participants recuperessin forces.

La classificació per categories va ser la següent:

GENERAL MASCULÍ

Gerard Gil Sentis. Club C.E. DEPORUNNERS. Temps: 00:17:09

Sergio Rodríguez Martos. Club Esportiu L’Arboç. Temps: 00:17:11

Jose Enrique Martínez. Monistrol Running. Temps: 00:17:23

GENERAL FEMENÍ

Carolina Menéndez Suárez. Runners El Vendrell. Temps: 00:20:20

Serena Serra Maso. Transtriatlon. Temps: 00:21:22

Paula Barrado Carrilo. Temps: 00:21:24

L’ARBOÇ MASCULÍ

Sergio Rodríguez Martos. Club Esportiu l’Arboç. Temps: 00:17:11

Munitxu Suriol Roig. Athletic Track Tarragona. Temps: 00:19:31

Gaspar Temprano Juni. Club Esportiu l’Arboç. Temps: 00:19:38

L’ARBOÇ FEMENÍ

Ana del Río Martos. Club Esportiu l’Arboç. Temps: 00:24:00

Ariadna Giménez Labrador. Temps: 00:25:47

Anna Vilanova Miravent. Club Esportiu l’Arboç. Temps: 00:29:14

BANYERES MASCULÍ

Titi de la Cruz Martínez. Temps: 00:18:35

Àlex García Navarro. Temps: 00:18:36

Pedro Maldonado Gutiérrez. Temps: 00:19:32

BANYERES FEMENÍ

Carolina Menéndez Suárez. Runners El Vendrell. Temps: 00:20:20

Laura Cámara Ruiz. Temps: 00:24:39

Laila Al Bakali. BGTEAMGARRAF. Temps: 00:25:57

L’entrega de trofeus va anar a càrrec dels alcaldes de l’Arboç, Joan Sans i de Banyeres del Penedès, Amadeu Benach, dels regidors d’esports dels dos municipis, Miguel Ángel del Río i Joan Roig, del secretari del Club Esportiu de l’Arboç Ferran Gutiérrez i d’un dels grans col·laboradors, Cisco Garrido.

Els alcaldes Joan Sans i Amadeu Benach han volgut agrair la participació i la gran tasca de tots els voluntaris que van fer possible aquesta segona edició de la Sant Silvestre i han destacat el plaer d’haver treballat conjuntament novament.

En total es va recollir 800 euros procedents dels dorsals i d’empreses que van voler col.laborar amb els quals s’han comprat joguines per als nens i nenes més desfavorits dels dos municipis.