El Parc Infantil de Nadal obre portes

Fins al 4 de gener es podrà gaudir de l’oferta lúdica de La ciutat dels infants

Per . Actualitzat el

El Recinte Firal acollirà del 27 de desembre al 4 de gener La ciutat dels infants, una nova edició del Parc de Nadal organitzat pel Club dels Tarraconins.

El Parc de Nadal d’aquest any comptarà amb diferents novetats com una pista de gel sintètic de quasi 100m2, un circuit de karts elèctrics, una pista gegant de Scalextric, un escape room i un hort urbà on els infants aprendran a cultivar les seves pròpies plantes.

L’eix temàtic d’aquesta edició serà la ciutat. A diferència d’altres edicions, aquest any el parc no estarà distribuït per zones sinó que els tallers estaran delimitats per carrers amb nom propi que descriuran què hi podrem trobar.

L’epicentre serà la Plaça dels Nins, un espai on s’hi podran trobar una pila de jocs reciclats, una food truck i on també s’hi faran puntualment espectacles en petit format.

“La Ciutat dels Infants” del Parc de Nadal comptarà amb dos espais per a espectacles. Un serà l’escenari (Teatre de la Ciutat) que estarà situat al final del recinte i on s’hi donaran cita els espectacles de gran format amb un espai per seure i gaudir. L’altre serà la Plaça dels Nins, just al centre del recinte i amb un caràcter polivalent que permetrà veure-hi espectacles propers, exhibicions, tallers, visites de personatges i on també hi haurà instal·lat permanentment una sèrie de jocs reciclats on els infants podran jugar.

Horari
• Obertura de portes: 27 de desembre a les 11 h
• Inauguració: 27 de desembre a les 12.30 h
• Horari: matí d’11 a 14 h i tardes de 17 a 20 h
• El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí el Parc estarà tancat.

Venda d’entrades i abonaments
• A partir del 27 de desembre: Taquilles del Parc de Nadal (recinte del Palau Firal).
• Horari: matí de 10.30 a 13.45 h i tarda de 16.30 a 19.45 h.
• El 31 de desembre a la tarda i l’1 de gener al matí les taquilles estaran tancades.

Preus
● Matí
o Públic general (de 2 a 17 anys): 3 €
o Socis del Club dels Tarraconins*: 2 €
o Famílies nombroses*: 2 €
o Adults acompanyants (majors d’edat): 1 €

● Tarda
o Públic general (de 2 a 17 anys): 4 €
o Socis del Club dels Tarraconins*: 3 €
o Famílies nombroses*: 3 €
o Adults acompanyants (majors d’edat): 1 €

Altres tipus d’entrada
• Grups concertats (amb reserva prèvia a club@tarraconins.cat): 2 €
• Abonament vàlid per a tots els dies (aquest abonament inclou l’accés lliure d’un acompanyant major d’edat): 15 €
• Menors de 2 anys, majors de 65 o persones amb diversitat funcional: gratuït (cal presentar document oficial acreditatiu)

*Descompte socis del Club dels Tarraconins i famílies nombroses no acumulable

Entitats col·laboradores

El Parc de Nadal d’aquest any ha estat possible gràcies a la implicació de nombroses empreses, entitats, col·lectius i departaments de l’Ajuntament de Tarragona: Ematsa, Teixidó, Petits Enginyers, El Palau de Congressos, Bon Preu i Esclat, Europe Direct, Consell Comarcal del Tarragonès, Centres Cívics, Colla Jove Xiquets de Tarragona, Xiquets de Tarragona, Gimnàstic de Tarragona, Servei Català de Trànsit, Oh my Crep!, Col·legi d’Arquitectes, Col·legi de Veterinaris, Consell Municipal d’Infants, FCC, Protecció Civil, Sirusa, Grup i Ajuntament de Tarragona.