El Nàstic incorpora a Ousseynou Thioune

Per . Actualitzat el

El Gimnàstic de Tarragona signa fins a final de temporada al migcampista Ousseynou Thioune (Dakar, Senegal, 16 de novembre de 1993) procedent del Ittihad Tanger del Marroc, on ha jugat les últimes tres temporades.

El jugador senegalès és un pivot hàbil, amb visió de joc i que treballa especialment la sortida de pilota en el joc ofensiu. La nova incorporació grana també es mostra contundent en el joc aeri i té una bona condició tàctica oferint garanties en les pilotes dividides gràcies a la seva capacitat física. Abans de jugar a l’equip marroquí es va formar al Diambars del seu país. Thioune ha arribat a ser internacional amb Senegal, disputant nombrosos partits en categories inferiors i en l’absoluta.

El jugador s’ha incorporat aquest dimarts als entrenaments del primer equip i durant les pròximes setmanes serà presentat oficialment.