Invitacions per veure els nous capítols d’’Ingeniería Romana’

Estan disponibles de manera gratuïta a les oficines del Patronat Municipal de Turisme a la Rambla Nova i al carrer Major.

Per . Actualitzat el

Les invitacions per a la preestrena del capítol «Acueductos II» pel dimarts 18, a les 20,30 h al Teatre Tarragona, estan disponibles de manera gratuïta a les oficines del Patronat Municipal de Turisme a la Rambla Nova i al carrer Major. La innovadora sèrie documental Ingeniería Romana estrena aquest mes de desembre dos nous capítols, «Ciudades II» i «Acueductos II», en què la Tàrraco romana en torna a ser present.

En concret, l’Aqüeducte de les Ferreres és un dels monuments que es podrà veure al capítol «Acueductos II». A partir d’aquí, amb la temporada de quatre capítols completa (en què Tarragona és protagonista absoluta del primer capítol, «Ciudades I») començarà la distribució internacional de la sèrie. Els nous capítols es presenten després de dos anys de treball intens, fet que dona una idea de l’esforç i la complexitat de la producció. Els dos primers episodis d’Ingeniería Romana emesos a la 2 de TVE (que van aconseguir audiències rècord) han estat premiats a diferents certàmens.