El Pessebre de Sorra arriba a la 19a edició

Per . Actualitzat el

La 19a edició del Pessebre de Sorra arriba a Vila-seca, la Pineda Platja. El Parc del Pinar de Perruquet acull, un any més, les espectaculars escultures de sorra que donen forma al conjunt. En paral·lel s’organitzaran diverses activitats familiars perquè grans i petits gaudeixin d’aquesta tradició vila-secana.

Durant aquesta primera setmana de desembre, diversos artistes de diferents països donen forma a la sorra per obtenir un grup escultòric únic i diferent, aconseguint un resultat sorprenent pels visitants que només es desvetllarà a mesura que les escultures es vagin alçant. Enguany, ens visiten artistes d’Irlanda, Bèlgica, Itàlia, Dinamarca i Txèquia.

El Pessebre de Sorra tindrà unes dimensions de 160m2 de superfície i estarà format per 280m3 de sorra, fet que suposa manipular i treballar amb més de 400 tones de sorra.

El grup escultòric es podrà visitar fins el proper 7 de gener. En paral·lel, el Patronat Municipal de Turisme de Vila-seca ha organitzat diverses activitats familiars gratuïtes. D’una banda, el dia 15 de desembre, a les 12h, tindran lloc les Cantades de Nadales a càrrec de la Coral de Cantaires de la Pineda i la Coral Veus Grans de Torreforta, mentre que el diumenge 16 de desembre, a la mateixa hora, serà el torn de la Coral Nova Unió de Vila-seca.

A més, donarem la benvinguda al 2019 amb diversos tallers infantils de temàtica nadalenca. Els dies 2, 3, i 4 de gener, a les 11.30h, grans i petits podreu deixar volar la imaginació i creativitat als tallers de “Ninots de neu amb mitjons”, “Diademes decorades” i “Estels de Nadal”, respectivament.