El Nàstic fa el ridícul al Nuevo Los Pajaritos

Els tarragonins van perdre 3 a 0

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut al camp del CD Numancia amb tres gols encaixats a la segona meitat. L’equip d’Enrique Martín es manté amb 10 punts a la classificació i la pròxima jornada rebrà al Granada CF al Nou Estadi.

El partit ha començat amb domini del joc del CD Numancia però sense crear ocasions de gol gràcies al bon plantejament defensiu del Nàstic. Durant els primers 45 minuts, Nacho, Yeboah o Fran Villalba han provat xuts sobre la porteria grana però no han inquietat a Becerra. De la seva banda, l’equip d’Enrique Martín ho ha intentat mitjançant Imanol, Manu Barreiro i Roger Brugué, però també sense perill. Només al tram final de la primera part una rematada d’Higinio ha creat cert perill sobre la porteria tarragonina, mentre la ocasió més clara pel Nàstic ha estat un remat de cap de Brugué en el minut 44 que ha marxat per damunt el travesser.

La segona meitat ha començat amb un guió similar a la primera, però en aquesta ocasió l’equip de Sòria ha aprofitat les seves ocasions: en el minut 55 ha aconseguit el primer gol gràcies a una rematada de cap d’Higinio, en el 62 el segon amb un autogol d’Albentosa i en el 76 el tercer mitjançant una rematada de Nacho des de la frontal de l’àrea.

La pròxima jornada el Nàstic rebrà al Nou Estadi al Granada CF. Serà dissabte 8 de desembre, a partir de les 16 hores, en partit corresponent a la jornada 17 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
CD Numancia: Juan Carlos, Escassi, Higinio (Jordi, 78′), Nacho (Viguera, 83′), Yeboah, Carlos Gutiérrez, Medina, Atienza, M. Mateu, Fran Villalba, Diamanka (Noguera, 81′).
Nàstic: I.A. Becerra, Javi Márquez (Manu, 68′), Uche (L. Suárez, 62′), R. Albentosa, M. Barreiro, Imanol G., D. Rocha, Abraham (J. Jiménez, 77′), Djetei, R. Brugué, Salva.

Gols
1-0, Higinio (55′); 2-0, Albentosa, pròpia porteria (62′); 3-0, Nacho (76′).

Àrbitre
Saúl Ais Reig (col·legi valencià).

Targetes
Grogues a D. Rocha (22′), Imanol G. (61′) i Medina.

Camp
Nuevo Los Pajaritos. 3.002 espectadors. Partit corresponent a la jornada 16 de LaLiga 1|2|3.