El Morell s’endinsa al Nadal

Entre els actes més destacats, la segona Fira de Nadal i la 3a Festa de l’Oli Nou, el cap de setmana del 14, 15 i 16 de desembre

Per . Actualitzat el

Durant tot el mes de desembre, i fins que arribin els Reis Mags el 5 de gener, El Morell està immers en la màgia del Nadal. Després que divendres passat hi hagués el tret de sortida, amb l’encesa de les llums i la projecció del mapping a la façana de l’Ajuntament, juntament amb les nadales del Cor Mallerenga de l’Escola de Música El Morell, els actes s’aniran succeint sense parar!
Com una de les activitats més destacades, cal posar èmfasi en la segona edició de la Fira de Nadal, que tindrà lloc els dies 14, 15 i 16 de desembre. Una cita ineludible que combinarà els estands de comerciants locals amb tallers i actes per a tots els assistents: des d’una concentració de Tions fins a fotografies instantànies, passant per una xocolatada o un taller per a aprendre com decorar l’arbre de Nadal, així com espectacles per a tota la família.
També cal incidir en la 3a Festa de l’Oli Nou, diumenge 16 de desembre, amb un esmorzar en què l’oli és el màxim protagonista i que es caracteritza per comptar exclusivament amb productes de proximitat, gràcies a la col·laboració de la Cooperativa Agrícola Sant Isidre i el Molí d’Oli Mas Monsteny. Enguany amb el primer concurs d’allioli! Dos esdeveniments, la Fira de Nadal i la Festa de l’Oli, que estan organitzats des de la regidoria de Promoció Econòmica del consistori municipal.
Com sempre, al programa també s’hi inclouen els actes més tradicionals que prepara acuradament l’equip de la regidoria de Cultura, Festes i Joventut, amb El Tió s’ha tirat un pet!, el Parc de Nadal, l’Home dels Nassos, la revetlla de Cap d’Any, el Patge Reial o la Cavalcada dels Reis Mags d’Orient.
I des de la regidoria de Benestar, un bon nombre d’actes com la recollida del Tió del Morell, balls i danses al Centre de Serveis per a la Gent Gran, bingo i sopar solidari…
A més, moltes de les cites d’aquest programa tenen una vessant solidària, ja que les recaptacions es destinaran a La Marató de TV3, que se celebra el 16 de desembre i que enguany està dedicada a la investigació contra el càncer.
En definitiva, unes dates molt especials que morellencs i morellenques poden gaudir intensament sense sortir del municipi.