El Vendrell celebra la quarta Festa al Barri que promou la convivència i el civisme

Per . Actualitzat el

La Taula Comunitària del barri de Ca l’Escori i els pisos Planas i la Regidoria de Serveis Socials organitzen el dissabte dia 1 de desembre, a partir de les 10 i fins a les 2 de la tarda, la quarta edició de la Festa al Barri. Es tracta d’una festa oberta a la participació de tothom on hi haurà activitats per a totes les edats: pintada del mur pel civisme i la convivència, tallers i treballs manuals, jocs infantils i una mostra i degustació de dolços i pastissos.

Aquesta és una iniciativa que ha sorgit de les entitats que participen en la taula comunitària per dinamitzar i promoure activitats per a la convivència i el civisme en aquest barri. Enguany, així com es va fer l’any passat, amb l’objectiu d’embellir el barri, es tornarà a pintar el mur del carrer Sant Joan i ho farà l’artista guanyador de la darrera edició del Cultura Urbana.

Què és la Taula Comunitària?
La taula comunitària del Vendrell és un punt de trobada d’associacions i persones per crear vincles i promoure noves iniciatives que permetin l’intercanvi entre generacions i el coneixement de les diferents cultures. Depenent dels projectes i iniciatives, se sumen noves entitats i persones que volen participar de les activitats que es van generant.
Va néixer fa quatre anys des de Serveis Socials i l’Associació CEPS Projectes Socials i ja s’ha anat consolidant com un espai col·laboratiu que permet sobretot un treball en xarxa de manera que les mateixes entitats que hi participen paral·lelament gràcies a la taula comunitària, han endegat nous projectes.
A més de la festa, la taula comunitària organitza durant tot l’any  tallers, xerrades i d’altres iniciatives com ara classes de català i castellà per a persones estrangeres, xerrades sobre els drets i deures de les comunitats de veïns, xerrades de sensibilització sobre la violència envers les dones, tallers de cuina, cursos d’autoestima, i moltes més.