Altafulla celebrarà la seva Fira de Nadal del 7 al 9 de desembre a la plaça de l’Església

Per . Actualitzat el

La  plaça de l’Església d’Altafulla acollirà, del 7 al 9 de desembre,  una àmplia mostra de parades i diferents activitats adreçades al públic com balls, cantades, tallers i concerts.

Durant les jornades del divendres i el dissabte, l’horari d’obertura de la mostra serà de 18 a 21 hores, mentre que el diumenge es podrà visitar d’11 a 14 hores. Hi participaran més d’una vintena de parades amb articles i productes de tot tipus amb motius nadalencs. Més enllà de la fira, la mostra inclou amb diferents activitats en què destaca especialment l’animació de ball en línia amb música i cançons nadalenques, a càrrec de l’Ateneu de Dones d’Altafulla, que tindrà lloc el divendres 7 a les 19 hores; la Cantada de Nadales a càrrec de la Coral Nous Rebrots, dissabte 8 a les 19,30 hores; el taller de manualitats del Col·lectiu d’Artesans, que es desenvoluparà el diumenge 9, d’11 a 14 hores, i les Nadales, interpretades pel Grup d’Arpes de la nova Associació d’Arpistes d’Altafulla, també el diumenge 9, a les 12,30 hores.

La Fira de Nadal està organitzada per les regidories de Cultura i Festes de l’Ajuntament d’Altafulla, i compta amb la col·laboració de l’Ateneu de Dones, la Coral Nous Rebrots, el Col·lectiu d’Artesans i l’Associació d’Arpistes d’Altafulla.

Per la seva banda, la Brigada Municipal d’Altafulla ja està treballant aquests dies per a la posada a punt de tot el conjunt de llums de Nadal que guarniran aquests dies els carrers, les places i el Castell del municipi.