Dispositiu de trànsit per a la mija marató de diumenge

Per . Actualitzat el

La Guàrdia Urbana organitza un amplia dispositiu per facilitar el desenvolupament de la Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum – Memorial Marbel Negueruela, que aquest diumenge viurà la seva 27a edició. En total hi prendran part 23 agents distribuïts per tot el recorregut.

 

Des de dissabte al vespre els vehicles no podran aparcar a l’avinguda Vidal i Barraquer. Aquest serà l’únic punt on la cursa comportarà una prohibició d’estacionament. En altres punts de la ciutat (Rambla President Lluís Companys, Via Augusta i carrer Manuel de Falla) l’organització posarà cinta d’abalisament per tal que els vehicles estacionats no surtin mentre estiguin passant els corredors.

 

A partir de tres quarts de deu del matí es tancarà tot el circuit de la cursa. La circulació de vehicles s’obrirà progressivament després del pas dels atletes i del desmuntatge de cons i de cintes d’abalissament en els punts del recorregut on se n’havien instal·lat.

 

El recorregut afectarà les zones de Camp Clar i Torreforta, passarà per la carretera N-340 i pel Polígon Francolí fins a arribar al nucli urbà. Dins d’aquest, afectarà la zona del Serrallo, Moll de Llevant, Espigó, Passeig Marítim, Via Augusta, Rambla Vella, Rambla Nova fins al carrer Cristòfor Colom, Prat de la Riba, Plaça Imperial Tarraco, carrer de Pere Martell, Avinguda Ramón i Cajal, Carrer Vidal i Barraquer, Avinguda Roma fins a la Rambla President Lluís Companys i carrer Enric d’Ossó.

 

Per donar accés a les zones que es veuran afectades pels talls, quedaran accessibles els següents recorreguts alternatius:

  • L’accés al centre de Tarragona des dels Barris de Ponent estarà en tot moment accessible a través de la T-11 carretera de Reus i Pont de Santa Tecla. La sortida de Tarragona també es farà per aquestes vies.
  • L’accés al centre des de les Urbanitzacions de Llevant quedarà obert a través de la Via Augusta on es farà un abalisament per tal de deixar un carril als vehicles que vulguin accedir a Tarragona. Tot i això es recomana accedir pels accessos de l’A-7.
  • L’accés al Serrallo pels veïns del barri, està garantit a través del carrer Reial i Pere Martell.

 

Es preveu que pels volts de les 12.30 h els últims atletes del circuit de 21 quilòmetres arribaran a l’Anella Mediterrània i, per tant, es reestablirà el trànist a l’últim carrer, Riu Ciurana.