Nova edició de la TGN Fashion Trends

Per . Actualitzat el

Tarragona acollirà una nova edició, la quarta, de la TGN Fashion Trends, un esdeveniment que servirà per presentar les tendències de moda, imatge i complements tardor-hivern 2018-19 del comerç local.

El Teatre Metropol acollirà el 29 de novembre a les 20 hores aquesta desfilada de primera categoria, única a la ciutat de Tarragona, on el públic podrà gaudir d’un acte que combinarà l’espectacle, l’efecte sorpresa, el ball i la passarel·la clàssica, sense desvirtuar una desfilada de moda tradicional. Es tracta d’un acte benèfic en què el públic podrà col·laborar amb aportacions econòmiques. A la desfilada hi participaran un total de 24 models femenines, infantils i masculins  i és previst, entre altres novetats, que la marca de cigarretes electròniques VapeLife es presenti en exclusiva a Tarragona.