Mobilització ciutadana pel tancament del Iot i el Tòful de Mar

El ple de l’Ajuntament de Tarragona consensua una declaració institucional

Per . Actualitzat el

L’imminent tancament del Iot i el Tòful de Mar continua generant molta polèmica a al ciutat. No tan sols els partits polítics mouen fitxa per reclamar a la Generalitat de Catalunya que eviti aquesta mesura sinó que també la ciutadania es mobilitza perquè aquests dos establiments situats a la Platja Llarga de Tarragona continuïn oberts. la polèmica ha arribat fins i tot al Parlament català.

La diputada del PSC, Rosa Maria Ibarra, ha entrat al registre del Parlament dues preguntes adreçades al Govern en què demana a la Generalitat que concreti quan pensa treure a concurs d’explotació aquests dos establiments. La socialista també vol saber quines mesures prendrà el Govern per evitar la degradació de l’espai i de les instal·lacions mentre no es tregui a concurs la seva explotació. També el PP ha presentat una Proposta de Resolució per tal que el Govern paralitzi el procés de tancament i demana a la Generalitat que revoqui el procés de tancament i prorrogui la concessió dels dos establiments fins que es faci la nova licitació i adjudicació dels edificis per tal d’evitar la degradació d’un entorn únic

Fins i tot el ple de Tarragona al complet es va posicionar davant l’imminent tancament dels restaurants de la platja Llarga amb una declaració institucional per demanar al Govern que liciti «al més aviat possible» l’ús de l’edifici i on es critica la Generalitat per haver permès que la concessió caduqués i que encara no s’hagi publicat la licitació.