La demarcació debat sobre el paper del treball social en l’àmbit sanitari

Per . Actualitzat el

L’Aula Magna del Campus Catalunya de la URV, a la ciutat de Tarragona, va acollir el passat 16 de novembre la II Jornada de Treball social sanitari organitzada pel grup de treballadors/es socials de les comarques de Tarragona i Terres de l’Ebre, amb la col·laboració a la universitat i del departament de Salut de la Generalitat. L’objectiu de la jornada era compartir experiències de treball que s’estan duent a terme des de diferents àmbits i nivells assistencials per tal de fer visible el paper del treballador social sanitari dins el sistema de salut pública.

Després de l’èxit de la primera edició, l’objectiu era mantenir i consolidar unes jornades de treball social sanitari al Camp de Tarragona i les Terres de l’Ebre per continuar compartint experiències i coneixements, així com de compromís professional de tot el col·lectiu. Atesa la gran participació –prop de 300 persones– aquest objectiu sembla que s’ha aconseguit i la jornada s’ha convertit en un espai de reflexió de referència a Catalunya sobre l’àmbit d’actuació del treballador social sanitari i la seva importància en el sistema.