El Nàstic no troba solucions

Els granes perden 1 a 3 contra el Real Zaragoza

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut 1 a 3 davant el Real Zaragoza al Nou Estadi un partit on ha començat per davant el marcador gràcies a un gol de Fali, però ha vist com el conjunt aragonès li ha donat el tomb. L’equip d’Enrique Martín queda amb 9 punts a la classificació i dissabte vinent juga al camp del Málaga CF.

L’inici del Nàstic ha estat immillorable, ja que en el minut 4 Fali ha marcat l’1 a 0 rematant de cap una centrada de còrner. Amb la victòria provisional, l’equip d’Enrique Martín ha cedit la pilota al conjunt aragonès que, en el minut 31, ha aconseguit l’empat gràcies a una centrada de còrner de Javi Ros, que Djetei ha introduït en pròpia porteria.

La segona part ha començat sense un dominador clar i sense ocasions de gol fins que en el minut 65′ el Real Zaragoza ha parofitat una falta a la frontal de l’àrea per a fer l’1 a 2 gràcies a Pep Biel. El Nàstic, que ha recuperat el control de la pilota, no ha pogut aconseguir finalment el gol de l’empat.

El Nàstic jugarà el pròxim partit dissabte vinent a les 16 hores a La Rosaleda contra el Málaga CF, corresponent a la jornada 14 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Nàstic: I.A. Becerra, J. Jiménez, Fali (D. Rocha, 61′), Javi Márquez, R. Albentosa, Manu, Sebas Coris (Tete, 52′), Djetei (M. Barreiro, 68′), Luis Suárez, Josua M., R. Brugué.
Real Zaragoza: Cristian Álvarez, Lasure, Perone, Verdasca, Pombo (Aguirre, 90’+2), Javi Ros, Eguaras, Nieto, M. Gual (Álvaro, 70′), Delmas, Pep Biel (Zapater, 84′).

Gols
1-0, Fali (4′); 1-1, Djetei, pròpia porteria (31′).; 1-2, Pep Biel (64′); 1-3, Álvaro (90′).

Àrbitre
Luis Mario Villa Alvéndiz (col·legi andalús).

Targetes
Grogues a Albentosa (12′), Nieto  (45′), L. Suárez (52′), M. Gual (58′), Josua M. (58′), D. Rocha (63′), Pombo (66′) i Cristian Álvarez (82′).

Camp
Nou Estadi. 4.348 espectadors. Partit corresponent a la jornada 13 de LaLiga 1|2|3.
Els dos equips han fet el passadís d’honor al Nàstic Genuine, que començarà la seva lliga aquest cap de setmana. A més, del president del Nàstic, Josep Maria Andreu, ha entregat un detall al president del Real Zaragoza, Cristian Lapetra, ja que el conjunt aragonès s’incorpora enguany a LaLiga Genuine Santander.