Oberta la inscripció per a la cursa de «Sang Silvestre»

Per . Actualitzat el

La 15a Cursa BBVA CX Sant Silvestre de Tarragona se solidaritza amb el Banc de Sang. Aquest dilluns s’han obert inscripcions amb la novetat de la campanya ‘Sang Silvestre’, una forma solidària d’inscriure’s que consisteix a fer una donació de sang a l’Hospital Joan XXIII.

Les inscripcions es poden fer presencialment en els punts habituals o bé via on-line a través del web http://www.athleticevents.net. El nombre màxim de participants s’estableix en 2.100 corredors i la data límit per a inscriure’s on-line és el 27 de desembre a les 20 hores.

La 15a Cursa BBVA CX Sant Silvestre de Tarragona consta d’un recorregut pràcticament pla, de 6,5 km, que transcorre pels carrers de la part baixa de la ciutat de Tarragona, amb sortida i arribada a la Llotja de Pescadors. L’hora de sortida de la cursa serà les 17,15 h del dia 31 de desembre.

La principal novetat d’enguany és la col·laboració amb el Banc de Sang i Teixits per incentivar les donacions de sang a la demarcació. Així, s’ha posat en marxa la campanya de donació ‘Sang Silvestre’.

Els primers 100 corredors que donin sang a l’Hospital Joan XXIII fins al 15 de desembre, podran formalitzar allí mateix, de manera gratuïta, la seva inscripció a la cursa en forma de ‘Pitral Solidari’ i rebran, a més, la bossa de corredor.

Aquesta campanya s’obre també a qualsevol persona que vulgui col·laborar, encara que no corri a la cursa, fent la donació de sang al ‘Pitral 0’. En aquest sentit, es realitzaran accions internes que vagin destinades a aquest ‘Pitral 0’.