La Mitja Marató trasllada a l’Anella Mediterrània l’epicentre de la cursa

La 27a edició del Memorial Marbel Negueruela, que comptarà amb prop de 2.500 participants, estrenarà una Fira del Corredor

Per . Actualitzat el

L’Anella Mediterrània es converteix en sortida, arribada i epicentre de la Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum –  Memorial Marbel Negueruela, que el diumenge 25 de novembre viurà la seva 27a edició. S’espera que entre 2.000 i 2.500 atletes prenguin part a les dues curses que tindran lloc simultàniament durant la jornada: la de 21,097 km i la de 10 km. Les inscripcions continuen obertes fins al dia 20 de novembre al web www.mitjatarragona.cat.

El trasllat de la sortida i l’arribada de la cursa de la Part Baixa a l’Anella Mediterrània de Campclar és la principal novetat d’aquesta edició de la cursa. Aquesta modificació també comporta canvis en els circuits habitual dels 21.097 metres, si bé es mantindran escenaris habituals com la Rambla Nova, la Via Augusta, el passeig marítim i el Moll de Costa, entre d’altres. També hi ha canvis en el circuit de la cursa dels 10 quilòmetres, que es disputarà simultàniament a la mitja marató.

Una altra de les novetats serà l’obertura, el dissabte 24 de novembre a la tarda i el diumenge 25 al matí, d’una Fira del Corredor, amb diferents estands amb informació i productes atractius per als atletes, ubicada a l’interior del Palau d’Esports Catalunya, que també s’estrena com a espai de lliurament de dorsals i obsequis de la cursa.

La consellera d’Esports, Elisa Vedrina, ha destacat que el canvi de circuit “busca un doble objectiu: en primer terme, millorar encara més la qualitat i els serveis que s’ofereixen als atletes; d’altra banda, fer visible l’Anella Mediterrània com un dels espais esportius de referència del territori”.

L’endemà de la cursa s’iniciarà el 18è Certamen Fotogràfic Mitja Marató Ciutat de Tarragona, amb el qual es tornaran a premiar les millors imatges de la cursa.

Prop de 300 persones voluntàries col·laboraran un any més amb la competició fent possibles molts dels aspectes complementaris de la cursa com els quatre punts d’avituallament habilitats durant el circuit o el repartiment de dorsals i dels refrigeris posteriors a la cursa, entre d’altres. Les persones voluntàries provenen de col·lectius com els voluntaris del Patronat Municipal d’Esports de Tarragona, l’Associació de Voluntaris de Protecció Civil, Vespa Club, Associació de Veïns del port, Agrupació Els Elàstics, Club Atletisme Tarragona i Fisioteràpia Més Natural.

La Mitja Marató + 10 k Ciutat de Tarragona – Banco Mediolanum –  Memorial Marbel Negueruela està organitzada pel Patronat Municipal d’Esports de Tarragona i compta amb el patrocini de Banco Mediolandum i Repsol, a més de la col·laboració de Damm-Veri, Coca Cola, Ruzafa, Ematsa i Caprabo.