La barca que va tombar el camió

Ningú no va resultar ferit en un incident que dilluns va omplir d’imatges el grup de whatsapp dels pescadors de la Confraria de Tarragona

Per . Actualitzat el

El grup de whatsapp de les barques de la Confraria de Pescadors de Tarragona va anar ple dilluns passat d’unes sorprenents imatges en les quals queda demostrat que una embarcació ben bé pot vèncer tot un camió-grua. Com David va fer amb Goliat en el passatge bíblic, el pes del màstil de l’embarcació va ser suficient per tombar el camió, que va quedar en posició vertical amb les rodes aixecades. L’incident es va produir en una operació rutinària al varador de la Confraria de Pescadors del Port de Tarragona, quan l’operador del camió-grua intentava aixecar un masteler que havia de col·locar-se a la coberta de la barca. Tot indica que una errada en el càlcul del pes que s’havia d’aixecar va fer que els ancoratges del vehicle s’alcessin de terra de manera descontrolada, donant peu a aquestes imatges. Afortunadament, tot va quedar en un ensurt i ningú no en va sortir ferit. Una anècdota més per a les cròniques portuàries de la ciutat.