Inici de les obres de reconstrucció de la barana de la Baixada Misericòrdia

Fa més d’un any que un camió la va trencar

Per . Actualitzat el

Comencen les obres d’enderroc del mur de la Baixada Misericòrdia i que ha de donar pas a la col·locació de la nova barana de ferro.

Els treballs consisteixen en enderrocar la paret existent. A continuació, es farà la cimentació i es posarà la pedra nova, així com l’ancoratge. Finalment, els operaris de la Brigada Municipal col·locaran la nova barana de ferro després que un camió es va desfrenar, va topar contra la barana fins a caure al carrer Trinquet Vell. “En 2 mesos estarà llesta”, explica el conseller d’Espais Públics, José Luis Martín. Les obres s’havien d’iniciar abans de les festes de Santa Tecla però es va decidir esperar per no entorpir la celebració de la patrona de Tarragona.