La màgia omplirà els teatres de Tarragona i la Canonja

Del 2 al 24 de novembre tindrà lloc la dotzena edició del Festival Teatre Màgic

Per . Actualitzat el

El món de l’il·lusionisme es donarà cita, per dotzè any consecutiu, del 2 al 24 de novembre als escenaris de Tarragona i de la Canonja amb l’objectiu d’oferir una selecció dels millors espectacles de màgia de l’actualitat. El Festival Teatre Màgic, que ja és un referent, no només a Catalunya, sinó també a l’estranger, compta amb la direcció artística del tarragoní Mag Gerard.

Després d’un any la màgia torna a Tarragona i ho fa amb destacats artistes —alguns d’aquests de nivell internacional—, que actuaran al Teatre Tarragona, la Sala Trono Armanyà, El Magatzem, l’Espai Kesse, La Biblioteca de Tarragona, la llibreria Adserà i al Castell de Masricart (a la Canonja).

El dissabte dia 3 de novembre, a les 18 hores, la inauguració del festival anirà a càrrec de la Cia Addaura que presentarà Embrossa’t al Teatre Tarragona. Aquesta proposta és un fantàstic espectacle per a tota la família basat en la poesia visual del poeta Joan Brossa on es barregen dansa, màgia, titelles, projeccions i ombres. Aquesta obra he quedat finalista als Premis Max 2018 en la categoria de millor espectacle per a públic infantil, juvenil o familiar.

La Sala Trono Armanyà acollirà espectacles de màgia i mentalisme a càrrec del premi mundial Tony Montana, les magues argentines Alba i Cezi Zen, que faran una parada a la ciutat en la seva gira europea, i Jordi Pota que, després del seu espectacle, farà la presentació del seu primer llibre. El teatre El Magatzem presentarà un espectacle de màgia còmica i visual del Mag Gerard i la Cia Impromagia oferirà un nou concepte d’espectacle que fusiona de forma única la improvisació amb l’il·lusionisme.

El conegut i televisiu Mag Lari arribarà al teatre Tarragona per oferir, en exclusiva al sud de Catalunya, un espectacle únic que commemora els seus 25 anys de trajectòria en el món de la màgia. Un muntatge de nova creació que recupera els números de màgia més emblemàtics que l’il·lusionador ha fet mai i n’inclou de nous.   En les pròximes setmanes la màgia arribarà també a La Canonja amb la divertida màgia de Linaje i la gran gala familiar conduïda per Brando i Silvana.

Més informació a la web oficial: www.teatremagic.es