Desconvocada la mobilització de transportistes

Adverteixen de la represa de les protestes el dia 5 de desembre si no es compleixen els compromisos acordats amb la Generalitat

Per . Actualitzat el

Els transportistes van anunciar una mobilització per aquest dimecres a la tarda a les carreteres A-27, T-11, A-7, N-340, AP-7 i C-32 però una reunió d’última hora amb el Departament de Territori i Sostenibilitat i el Servei Català de Trànsit l’escenari ha canviat  i aquest matí des de la Federació Empresarial d’Auto-transport de la Província de Tarragona (FEAT) s’ha anunciat que es desconvocava.

En un comunicat s’informava que «aquest matí s’han reunit les Associacions Catalanes del sector del transport per carretera de Catalunya, CETCAT i COT, amb els directors generals de Transports i Mobilitat i del Servei Català de Trànsit. El director general d’Transports i Mobilitat s’ha compromès personalment, després de consultar amb el conseller de Territori i Sostenibilitat, que dimecres de la setmana que estarà resolt el criteri d’accés a les autopistes en el sentit de la marxa per a les operacions de càrrega, descàrrega i accés a les bases de les empreses i que els Mossos d’Esquadra tindran les corresponents instruccions. La resta dels punts reivindicats pel sector seran tractats en una Taula negociadora creada amb aquesta finalitat. Si es constata que no hi ha voluntat negociadora per part de la Generalitat de Catalunya, el sector de forma unitària realitzarà una protesta el 5 de desembre de 2018. Per tot això, les associacions desconvoquen les protestes convocades per al dia d’avui»