Tot a punt per la Festa de l’Esport

Boxa, futbol americà, teles acrobàtiques i bateig de mar, algunes de les novetats

Per . Actualitzat el

La Regidoria d’Esport de l’Ajuntament de Torredembarra ha organitzat, per a l’últim diumenge d’octubre, la quarta edició de la Festa de l’Esport esperonada per la bona acollida que han tingut les edicions anteriors tant entre el públic assistent com entre les entitats esportives. La diada es realitzarà el dia 28, de les 9 a les 20 h, a la Zona Esportiva Municipal.

El regidor d’Esport, Raúl García, ha recordat que l’objectiu de la Festa de l’Esport és donar a conèixer l’ampli ventall d’activitats esportives que ofereixen els clubs i entitats, essent un gran aparador de la tasca que realitzen. Per aquest motiu, cada any s’afegeixen col·lectius o activitats noves. Com a novetats, enguany s’impartiran classes de boxa, hi haurà tallers de teles acrobàtiques i exhibició, classes de karate, classe de pilates i hipopressius, jocs de futbol americà i possibilitat de provar el rocòdrom. A més el Club d’Atletisme farà la cursa de relleus afegint com a novetat un Meeting d’atletisme, es podran veure atletes federats de la categoria absoluta, entre ells, l’olímpica Berta Castells, el campió de Catalunya i Espanya en disc Aaron Sola i l’actual campiona del món d’atletisme de veterans Maria José Carabante, i es gaudirà de les modalitats de javelina femení absolut, martell femení i pes masculí absolut, llargada femení absolut i disc masculí absolut. Com a novetat aquest any a la piscina, s’afegeix el bateig de mar a càrrec del Centre de Busseig Sea Odisea (l’edat mínima necessària són 8 anys, i no és recomanada per a persones que tinguin problemes cardiovasculars) i l’entitat Rigging Teles Associació Escarabats Blaus farà tallers de teles acrobàtiques i exhibicions.

El públic assistent podrà gaudir, doncs, de tallers, classes de pràctica esportiva, exhibicions, jocs, inflables i moltes més activitats relaciones amb el món de l’esport de manera totalment gratuïta. També hi haurà una zona destinada als estands dels clubs i entitats, servei de bar i food trucks durant tot el dia i es clourà la Festa amb coca i xocolata per a tothom.

A més, els participants que prenguin part en un mínim de cinc activitats podran obtenir gratuïtament la samarreta de la Festa de l’Esport fins a exhaurir existències.

En aquest espai, podeu consultar la programació provisional a data d’avui.