L’art d’alumnes d’infantil i primària, protagonista al Museu d’Art Modern

Per . Actualitzat el

Obres fetes per alumnes d’escoles de la demarcació ompliran a partir d’aquest dissabte el Museu d’Art Modern de la Diputació de Tarragona (MAMT). L’exposició “Ets un artista…i exposes al MAMT. Calendari 2019” mostrarà una selecció dels treballs elaborats pels alumnes d’infantil i primària que han participat durant el curs 2017-2018 en el programa pedagògic “Treballem amb l’Art”, vinculat al MAMT Pedagògic. La mostra es podrà visitar fins al proper 16 de desembre.

Un any més, una representació dels nens i nenes que han participat al llarg de l’any de les activitats i visites organitzades s’aplegaran a l’acte, durant el qual es lliuraran els premis als treballs guanyadors i es presentarà el Calendari 2019. Aquest acte està concebut com a cloenda del projecte “Treballem amb l’Art”, que enguany ha comptat amb la participació de més de 5.000 alumnes.

Els tres centres guanyadors de l’edició 2017-2018 han estat: l’Escola de Pràctiques de Tarragona, 1r de Primària (1r premi); l’Escola Prat de la Riba, 5è i 6è de Primària (Reus), i l’Escola Saavedra de Tarragona P3, P4 i P5 (3r premi). La resta de treballs seleccionats són els creats per alumnes de l’Escola l’Arrabassada de Tarragona, l’Escola Joan Plana de Puigpelat, el Col·legi Mare de Déu del Carme de Tarragona, l’Escola Riu Clar de Tarragona, l’Escola Cèsar August de Tarragona, l’Escola Cèlia Artiga de Reus, i el Col·legi Mare Nostrum de Tarragona.

El MAMT Pedagògic és una iniciativa del Museu d’Art Modern de la Diputació a Tarragona que té com a objectiu difondre les seves col·leccions entre el públic escolar a partir de diferents propostes i activitats didàctiques. El MAMT Pedagògic també assessora docents i escolars en l’elaboració dels seus programes artístics, amb activitats engrescadores i dinàmiques, en contacte amb les obres d’art, que els permetin millorar la creativitat i augmentar la capacitat d’expressió, producció i apreciació artística.