L’ARPA presenta les jornades 100% TGN amb el producte local com a protagonista

Es podrà gaudir de diferents menús degustació per un preu de 30 o 45 euros

Per . Actualitzat el

«El torn del producte local» és la consigna que ha triat l’Associació de Restaurants de la Part Alta (ARPA) per a les noves jornades gastronòmiques 100% TGN que s’iniciaran el pròxim 25 d’octubre i duraran fins a l’11 de novembre.

Àpats Quattros, AQ, Arcs, El Llagut, Frida, Palau del Baró, Punt i a part, Racó de l’Abat i Sadoll Restaurant són els establiments participants en aquesta primera edició, que té com a protagonista el producte local tarragoní. Els restaurants d’ARPA presenten un total de nou menús degustació a un preu de 30€ o 45€, en què es podran degustar plats elaborats amb productes representatius del territori acompanyats de la cervesa Estrella Damm. Arròs del Delta, mel del Perelló, l’oli de Siurana o Chartreuse són alguns dels ingredients protagonistes d’aquestes jornades que, segons Julio Rebenaque, actual president d’ARPA i propietari del restaurant Racó de l’Abat, «engeguem amb molt d’entusiasme i il·lusió perquè estan basades en la nostra identitat gastronòmica i gaudim d’una primera matèria meravellosa que cal potenciar».

Aquesta acció és suma a les activitats gastronòmiques que ARPA impulsa al llarg de l’any com són Sopars sota els Focs, els Arrossos de Diumenge durant les festes de Santa Tecla o les ja consolidades jornades La Part Alta Somriu a la Crisi.