El Nàstic s’enfonsa a Lugo

El Nàstic ja és cuer junt amb el Córdova

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha perdut al camp del CD Lugo amb un solitari gol del conjunt gallec fregant el temps de descans. El conjunt tarragoní queda amb 6 punts a la classificació després de deu jornades del campionat disputades.

La primera meitat del partit no ha tingut un dominador clar amb dos equips intentant tenir la pilota sense crear ocasions clares de gol. Tete per al Nàstic i Pita per al CD Lugo han tingut els primers xuts a porta, però la primera ocasió clara ha estat en el minut 30 per a Manu del Moral. La seva rematada dins l’àrea petita l’ha rebutjat el porter Juan Carlos. La resposta del conjunt gallec ha arribat al minut 41 quan Pita ha engaltat una pilota a la frontal de l’àrea per fer pujar l’1 a 0 al marcador, resultat amb el qual s’ha arribat al descans.

La segona part ha començat amb un xut al pal d’Iriome i una gran aturada de Becerra després d’una falta llençada per Kravets, però aleshores el Nàstic ha començat a recuperar la pilota per intentar remuntar el partit. Manu Barreiro, Omar Perdomo, Manu del Moral i Raúl Albentosa han tingut ocasions, tot i que sense encert per intentar, com a mínim, igualar el marcador.

Diumenge vinent (12 hores) el Nàstic rebrà al Nou Estadi al Real Oviedo, en partit corresponent a la ornada 11 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
CD Lugo: Juan Carlos, Kravets, Josete, Pita, Seoane, Dongou (Escriche, 62′), Lazo (Campillo, 80′), Sergio Gil (Aburjania, 46′), Campabadal, Vieira, Iriome.
Nàstic: I.A. Becerra, Fali, Tete (Omar, 69′), Uche, R. Albentosa, Manu, Cadamuro, Sebas Coris, D. Rocha (Javi Márquez, 61′), Abraham, R. Brugué (M. Barreiro, 51′).

Gols
1-0, Pita (42′).

Àrbitre
José Antonio López Toca (col·legi càntabre).

Targetes
Grogues a Kravets (22′), Sergio Gil (45′), I.A. Becerra (45′), Vieira (46′), Josete (47′), Fali (54′) i Campillo (89′).

Camp
Anxo Carro. 3.161 espectadors. Partit corresponent a la jornada 10 de LaLiga 1|2|3.