La segona edició de ‘Tarrorífic’ proposa endinsar-se a la Necròpolis

L’activitat permet conèixer l’inframón en els temps de Roma

Per . Actualitzat el

La segona edició de la proposta turística i cultural ‘Tarrorífic’, que impulsen Tarragona Turisme i Argos Serveis Culturals, estrena un nou espai patrimonial com és la Necròpolis Paleocristiana. Del 26 d’octubre al 3 de novembre, es duran a terme les activitats al voltant de les llegendes i històries més enigmàtiques i fosques de la ciutat en el marc de la festivitat de Tots Sants.

La consellera de Turisme, Inma Rodríguez ha destacat la bona acollida que va tenir ‘Tarrorífic’ l’any passat i ha explicat que, per aquest motiu, “aquest any seguim apostant per aquest producte innovador que enriqueix el nostre relat de ciutat explicant una part desconeguda de la història”. I ha afegit: “Tarrorífic ens ajuda a posicionar Tarragona com una ciutat atractiva els 365 dies de l’any i atrau visitants i ciutadans interessats per la cultura, la història i que els agrada la manera d’explicar-la, valorant el nostre patrimoni”.

En aquest sentit, com a novetat s’afegeix a la programació la visita a la Necròpolis Paleocristiana, que permetrà fer un recorregut per l’espai i reviure l’inframón en els temps de Roma. També s’han programat visites al cementiri de Tarragona i es proposa un breu recorregut per la Part Alta en què s’explicaran llegendes i narracions gòtiques basades en fets reals. Aquest recorregut acabarà en un espai emblemàtic i senyorial ric en llegendes que es desvelarà en el mateix moment de la ruta.

PROGRAMA ACTIVITTATS: TARRORÍFIC

De Tarraco al Hades

Una visita a la Necròpolis Paleocristiana per conèixer el viatge a l’inframón en els temps de Roma.

 

Dies: 30 octubre en català i 31 octubre en castellà

Hora: 16:45

Preu: 10€

Cementiri de Tarragona. De la Guerra del Francès a l’actualitat

Després de la guerra del francès, els cementiris de la ciutat van quedar plens i es va decidir la construcció d’un de nou als afores de la ciutat. Aquesta necròpolis compta amb un conjunt notable de sepulcres i làpides de valor artístic, us convidem a aquest itinerari cultural per conèixer millor el cementiri de la ciutat.

 

Dies: 26 octubre en català, 27 octubre en castellà

Hora: 17:45

Preu: 10€

Llegendes i Narracions gòtiques de Tarragona

Llegendes i narracions gòtiques per no dormir, en una nit plena d’històries sobre crims, fantasmes i espiritisme basades en fets reals de la nostra ciutat.

Atenció: aquesta visita no està recomanada per a nens ni adults porucs, sensibles o amb cardiopaties severes

Dies: 31 octubre, 1, 2 i 3 de novembre

Hora: 21:00 en català, 22:20 en castellà

Preu: 15€

Més informació i reserves a reservas@argostarragona.com i www.tarrorific.com