Les Teresianes de Tarragona guanyen un concurs estatal

Per . Actualitzat el

Els alumnes de 5è d’Educació Primària de l’escola Santa Teresa de Jesús de Tarragona han estat escollits guanyadors del repte I CAN 2017-2018 que impulsa l’organització Design for Change a Espanya. Això farà que els nens i nenes d’aquest centre tarragoní siguin els representants estatals  a la Be The Change Celebration 2018 que es durà a terme a Taiwan el mes de desembre.

La gala en què participaven els 10 projectes finalistes provinents d’arreu de l’estat es va celebrar el passat dilluns 8 d’octubre a Madrid. El projecte guanyador va ser el dels alumnes de l’escola de les Teresianes i el tema del treball que va obtenir la millor puntuació és «Què podem fer per passar més temps amb els nostres pares?». Es tracta d’un projecte que es va desenvolupar durant el curs passar seguint les diverses fases proposades des del centre tarragoní als alumnes: sent, imagina, actua, avalua i comparteix.

El moviment Design For Change

Design For Change és un moviment sense ànim de lucre que impulsa l’I CAN Mindset entre nenes, nens i joves d’arreu del planeta. Sota el lema «Jo puc», el moviment dona eines per empoderar les generacions futures i per convertir-les en protagonistes del canvi, de manera que expressin les seves idees i les posin en acció per aconseguir un món millor.