La violinista Jennifer Panebianco debuta a Tòquio dins de la seva gira asiàtica

Per . Actualitzat el

Jennifer Panebianco Del Monaco, la violinista que als 9 anys ja havia guanyat set primers premis en concursos internacionals a França, Itàlia, Grècia, Regne Unit, Eslovènia i la República Txeca i que es va fer popular entre el públic espanyol pel seu pas pel programa televisiu Got Talent Espanya, es troba immersa des de principis d’aquest mes d’octubre en una gira asiàtica que la portarà durant gairebé tot el mes a Taiwan (on ja va estar l’any passat) i al Japó, on farà el seu debut en aquest país amb dos concerts a Tòquio.

Jennifer realitzarà la premier asiàtica del Capricho 24 de Niccolo Paganini (versió orquestral) que va realitzar el prestigiós productor holandès Franck van der Heijden per al film The Devil violinist, protagonitzat per David Garret.

En la seva estada a Taiwan oferirà sis concerts, a més de la seva presentació al Yilan Art Festival, on actuarà com a solista amb La Singyue Philharmonic Orchestra, formada per joves talents taiwanesos interpretant la versió per a violí i orquestra del famós Capricho 24 de Niccolo Paganini i les variacions sobre un tema de Handel de Johan Halvorsen, també en versió per a violí i orquestra. El dia 22 continuarà el seu periple per terres nipones amb dos concerts a Tòquio.