El Teatre El Magatzem programa el cicle TgnJazz!

Per . Actualitzat el

Tarragona gaudirà del  jazz més fresc i actual  amb el cicle Tarragona Jazz, que tindrà lloc entre els mesos d’octubre i març al Teatre Magatzem.

Aquest nou cicle de cinc concerts permetrà gaudir de ben a prop de cinc clars exponents del jazz del segle XXI. El cicle s’obrirà amb la subtilesa de la pianista japonesa establerta a Nova York Eri Yamamoto, el 27 d’octubre a les 20,30 h. Posteriorment, el dia 2 de desembre a les 19,30 h, serà el trondel suggerent duo format per Conrad Setó i la Lîla Urbano. Tancarà el cicle, al març, concretament el dia 23, el brillant pianista menorquí Marco Mezquida.

Entremig, actuaran el grup Fronterazul, el 9 de febrer a les 20,30h, i el saxofonista i cantaor de San Fernando Antonio Lizana, el 16 de febrer aportaran l’alquímia i l’energia de la seva personal barreja de jazz i flamenc.

Les entrades es poden comprar on line a Tarracoticket  – Atrápalo – Entradium. També a Discos Shiva (Tarragona)  H Records (Reus) i a les Taquilles Teatre Tarragona, o bé una hora abans de començar el concert al mateix Teatre Magatzem.