El Nàstic salva un punt al Ramón de Carranza

Els granes van penúltims amb 5 punts

Per . Actualitzat el

El Nàstic ha aconseguit un empat en la seva visita al Ramón de Carranza de Cádiz en un partit on els gols s’han marcat a la primera part. L’equip de José Antonio Gordillo suma un punt més, es col·loca amb sis a la classificació i diumenge vinent rebrà la AD Alcorcón al Nou Estadi.

Després d’uns primers minuts de partit on el Cádiz CF ha portat el pes del joc, en el minut 14 ha arribat el gol del conjunt andalús gràcies a un penal que ha transformat Álex Fernández. A partir d’aquí, el Nàstic ha intentat tenir més la pilota i una jugada per banda dreta en el minut 32 ha acabat amb rematada de Luis Suárez a la frontal de l’àrea petita per a fer el gol de l’empat amb el qual s’ha arribat al descans.

Els segons 45 minuts han tingut domini alternatiu del joc i els dos equips han buscat la porteria rival. Jairo, Lekic o Kecojevic per al Cádiz CF i Luis Suárez, Fali o Uche per al Nàstic han tingut l’opció de tornar a marcar però han errat les seves ocasions i el resultat ja no s’ha mogut.

Diumenge vinent (18 hores) el Nàstic rebrà al Nou Estadi a la AD Alcorcón en partit corresponent a la jornada 9 de LaLiga 1|2|3.

Alineacions
Cádiz CF: Cifuentes, R. Correa, José Mari, Álex, Lekic, Matos, Agra (Salvi, 57′), Kecojevic, Aketxe (Mario B., 68′), Edu R., M. Vallejo (Jairo, 57′).
Nàstic: I.A. Becerra, Fali, Tete, Uche, Cadamuro, Sebas Coris (Omar, 77′), D. Rocha, Abraham, Djetei, L. Suárez (M. Barreiro, 67′), R. Figueras (Salva, 85′).

Gols
1-0, Álex, de penal (15′); 1-1, L. Suárez (32′).

Àrbitre
Saúl Ais Reig (col·legi valencià).

Targetes
Grogues a Djetei (14′), R. Figueras (21′), Uche (41′), Salvi (68′), Álex (89′) i Omar (90’+1).

Camp
Ramón de Carranza. 12.450 espectadors. Partit corresponent a la jornada 8 de LaLiga 1|2|3.