Els transportistes faran una marxa lenta l’11 d’octubre

Per . Actualitzat el

Els transportistes estan convocats a participar en una mobilització en forma de marxa lenta el pròxim dijous dia 11 d’octubre, a les 17 hores. Aquesta protesta arriba arran de la prohibició de circular per determinats trams de l’N-340 i N-240 i el desviament obligatori a les autopistes de peatge AP-7 i AP-2 dut a terme des del govern de l’estat.

La Federació Empresarial d’Autotransport de la Província de Tarragona (FEAT) convida tots els transportistes a participar en la mobilització comunicant-ho a la federació la seva intenció de sumar-se a la protesta i indicant el nombre de vehicles amb els quals assistiran.

El lloc de concentració serà al pàrquing de vehicles del polígon industrial Riuclar de Tarragona, al carrer del Sofre, parcel·la 3-7.

Els vehicles es concentraran a partir de les 16,15 hores, i a les 17 h iniciaran la marxa amb el següent recorregut: sortida des del pàrquing de FEAT / A-7 / N-340 / AP-7 (accés 32, Altafulla) en direcció sud / AP-7 (accés 33). Aquest recorregut es realitzarà dues vegades. «Amb aquesta protesta reivindiquem que el sector no accepta la criminalització de què està sent objecte i exigeix una negociació real amb les administracions», resa el comunicat.

Segons el Ministeri de Foment, la mesura es va prendre perquè els trams d’autopista alternatius a aquestes carreteres nacionals presenten un millor traçat i un major nivell de servei, per la qual cosa es considera que el desplaçament del trànsit de vehicles pesants cap a les respectives autopistes representarà una millora del funcionament de la xarxa en el tram, així com una disminució de la congestió i del nivell d’emissions a l’N-340 i N-240.